Voor werkgevers

Vacature plaatsen? Maak eerst een account als werkgever aan via de button registeren (rechtsboven op de pagina)!

Vacature

€ 575
Meer informatie

Top vacature

€ 695
Meer informatie

Uitgelichte werkgever

€ 749
Meer informatie

Top vacature + doorplaatsing Ambtenaar.online

€ 975
Meer informatie

Vacature + doorplaatsing Ambtenaar.online

€ 855
Meer informatie

Persoonlijk maatwerk

Als Vacature bij de Overheid zijn wij zeker geen standaard vacaturesite met alleen oplossingen. Wij geloven in samenwerken, samen denken & samen delen. Delen is immers het nieuwe hebben waarbij persoonlijke betrokkenheid en persoonlijke relaties voor ons belangrijk zijn.

Ik ga dan ook graag met jou in gesprek over de beste werving- en contentstrategie voor jouw vacature of / en organisatie. Direct contact? Bel 0612110626 of mail naar marco@vacaturebijdeoverheid.nl .

Promoot je organisatie!

Employer branding en de Employer Value Proposition (EVP) is anno 2023 van cruciaal belang. Het biedt kandidaten inzicht in jouw organisatie en is een marketing instrument om de juiste kandidaten te verleiden.

Bijna niemand oriënteert zich niet eerst op de website van de werkgever alvorens te solliciteren. Voor kandidaten is werksfeer, visie, cultuur, omgeving en what's in it for me? belangrijker dan ooit tevoren.

Aan elke jobmarketing campagne koppelen wij een bedrijfspagina met een doorlink naar de eigen Werkenbij website. De kandidaat kan in één keer door in het orientatie proces. Wel zo kandidaat gericht!!