Voor werkgevers

Vacature plaatsen? Maak eerst een account als werkgever aan via de button registeren (rechtsboven op de pagina)!

Vacature plaatsing

€ 525
Meer informatie

Vacature plaatsing + Top vacature positie

€ 645
Meer informatie

Interim baan

€ 150
Meer informatie

Social media booster (nieuw)

€ 995
Meer informatie

Stageplaats (gratis)

€ 0
Meer informatie

Persoonlijk maatwerk

Als Vacature bij de Overheid zijn wij zeker geen standaard verkooporganisatie met alleen standaard oplossingen. Wij geloven in samenwerken, samen denken & samen delen. Delen is immers het nieuwe hebben waarbij persoonlijke betrokkenheid en persoonlijke relaties voor ons belangrijk zijn.

Ik ga dan ook graag met jou in gesprek over de beste werving- en contentstrategie voor jouw vacature of / en organisatie. Direct contact? Bel 0612110626 of mail naar marco@vacaturebijdeoverheid.nl .

Promoot je organisatie!

Employer branding en de Employer Value Proposition (EVP) is anno 2020 van cruciaal belang. Het biedt kandidaten inzicht in jouw organisatie en is een marketing instrument om de juiste kandidaten te verleiden.

Bijna niemand oriënteert zich niet eerst op de organisatie alvorens te solliciteren. Voor kandidaten is werksfeer, visie, cultuur en omgeving belangrijker dan ooit tevoren.

Vanuit een selfservice principe is de organisatiepagina gratis.

Mocht je interesse hebben, en ontzorgd willen worden, met een fullservice model, bijhorende contentstrategie neem dan contact op via 0612110626 of mail naar marco@vacaturebijdeoverheid.nl