Werken voor Amstelveen

Gemeente Amstelveen

Werken voor Amstelveen

Amstelveen is een veelzijdige gemeente om voor te werken. Groot genoeg voor voldoende uitdaging. Klein genoeg voor een persoonlijke sfeer. Wil jij jezelf ontwikkelen? Kom dan werken voor Amstelveen.

Amstelveen is een ondernemende, groene en internationale stad. De ligging nabij Amsterdam en Schiphol maakt Amstelveen een aantrekkelijke gemeente om in te wonen en werken. Vanwege de centrale ligging is Amstelveen ook een populaire vestigingsplaats voor grote en kleine bedrijven.

De organisatie van de gemeente Amstelveen voert taken uit voor buurgemeente Aalsmeer. Werken voor Amstelveen betekent dus vaak ook werken voor Aalsmeer.

Over Amstelveen

Wonen in een groene stad, dichtbij Amsterdam. Amstelveen is een heerlijke stad om in te leven én om te bezoeken. Met een bruisend Stadshart, een groot aanbod aan culturele voorzieningen, veel ruimte voor sport en met een internationale oriëntatie.

Amstelveen, groene stad

Amstelveen telt ruim twintig parken en parkachtige locaties. De een nog specialer dan de ander. Het parkachtige karakter van Amstelveen wordt gevormd door de, voor kenners, vermaarde heemparken en tal van ‘normale’ parken. Heemparken zijn een Amstelveense uitvinding!

Amstelveen, internationale stad

Amstelveen is een stad met een internationaal karakter. Gemeente Amstelveen heeft veel te bieden voor internationale bedrijven en internationale medewerkers.

Amstelveen, sportieve stad

Amstelveen beweegt volop. Dat zie je aan de verschillende sportverenigingen met hun vele leden. Van atletiek tot zaalvoetbal en van turnen tot roeien. Hockey is populair. We hebben misschien wel de grootste hockeygemeenschap van Nederland.

Amstelveen, culturele stad

In Amstelveen barst het van kunst en cultuur. De stad en haar omgeving bieden daarvoor bij uitstek het ideale podium: onder andere theaters, ateliers, huiskamers, kerken en pleinen zijn plekken van ontmoeting, experiment of verbeelding. Ook de vele amateurkunstenaars die de gemeente rijk is, mogen we niet vergeten. Hier vindt u meer informatie over de plannen die de gemeente heeft met kunst en cultuur in de stad.

Raadhuis

Laan Nieuwer-Amstel 1

Vacatures

Laatste vacatures
Coördinator afvalbeheer
Gemeente Amstelveen
€ 3.090 - € 4.671 (Maand)
Amstelveen
Jij adviseert, coördineert en vormt samen met de teamleider en de senior coördinator Inzameling het management van het team Afvalbeheer, je vervangt elkaar onderling bij afwezigheid.
Bekijk vacature

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan