Alles wat wij doen, doen we voor de Amsterdammer!

Gemeente Amsterdam

Kom werken bij de gemeente.

Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Waarom werken bij Amsterdam?

Werken voor de gemeente betekent werken voor een bestuur dat ruim 850.000 Amsterdammers vertegenwoordigt. Dat doe je samen met veertienduizend verschillende collega’s.

Verschillend in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, hobby’s. Dat is belangrijk voor de organisatie. Al die verschillende gezichtspunten en talenten zorgen voor betere resultaten voor de stad.

Amsterdam aantrekkelijk maken

Als je voor Amsterdam werkt, werk je voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor je buurman die graag een bloemperkje voor zijn deur wil. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan.

Werken bij de gemeente Amsterdam

De stad is divers en dat zie je terug in de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen identiteit en eigenheid kan behouden in een team. Want juist dat geeft ons werk een toegevoegde waarde. Soms is het lastig om zulke diverse teams samen te stellen, die toch samen naar een resultaat toe kunnen werken. We trainen managers om hun team zo divers mogelijk te houden en te zorgen dat iedereen een stem heeft. Om te zorgen dat er geen ‘soort-zoekt-soort-teams’ ontstaan. Zo werken we aan een bedrijfscultuur waar iedereen tot zijn recht komt.

Lees alles over het waarom hier!

Alle vacatures bij de gemeente Amsterdam

Kijk voor alle vacatures van de gemeente Amsterdam op: WerkenbijAmsterdam

Stadhuis / Stadsloket Centrum

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Vacatures

Laatste vacatures
Teamleider Handhaving Openbare Ruimte Centrum Amsterdam
Gemeente Amsterdam
€ 3.406 - € 5.021 (Maand)
Amsterdam
In deze functie kom jij te werken in een divers team waarbij jij leidinggeeft aan 20 tot 25 uitvoerende collega’s. Onze collega’s bij THOR zijn erg betrokken bij het werk en in het bijzonder het leefbaar houden van de openbare ruimte van onze stad Amsterdam.
Bekijk vacature
Senior BLVC Adviseur
Gemeente Amsterdam
€ 3.701 - € 5.372 (Maand)
Amsterdam
In de functie van senior BLVC-specialist draag je dagelijks bij aan een bereikbaar, leefbaar en veilig Amsterdam. Hoe? Door, samen met je collega’s van de vakgroep BLVC, voor diverse infrastructurele projecten in de openbare ruimte heldere BLVC-kaders en plannen op te stellen.
Bekijk vacature
Manager verkiezingen
Gemeente Amsterdam
€ 4.965 - € 6.616 (Maand)
Amsterdam
In de functie van manager verkiezingen ben je verantwoordelijk voor de organisatie van toegankelijke, betrouwbare en representatieve verkiezingen in de gemeente Amsterdam.
Bekijk vacature

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan