"Werken Vanuit De Bedoeling"

Gemeente Haarlemmermeer

Werken bij gemeente Haarlemmermeer

een bewuste keuze

De gemeente Haarlemmermeer staat voor participeren en verbinden. Samen met onze burgers en bedrijven zoeken wij constant naar creatieve en duurzame ideeën om de leefomgeving te blijven verbeteren. We werken zo actief van buiten naar binnen.

Werken voor Haarlemmermeer is ‘Werken Vanuit De Bedoeling’. In onze gemeentelijke visie betekent dit, dat de mens – in dit geval onze burgers en bedrijven – centraal staat en niet de starre systeemwereld. Dit vraagt iets van ons allemaal en daarvoor hebben wij vijf belangrijke organisatiethema’s benoemd waarnaar wij met elkaar werken:

 • Van buiten naar binnen
  We weten wat er speelt in de samenleving en we spelen daar op in.
 • Wendbaar en flexibel
  We staan midden in de samenleving en anticiperen op de verrassingen van vandaag en de veranderingen van morgen.
 • Professioneel en waarden gedreven
  We verstaan ons vak en we doen ons werk vanuit gemeenschappelijke waarden. Dat betekent dat wij aanspreekbaar zijn op ons werk en dat we elkaar daar ook op kunnen aanspreken.
 • Beter voor Minder
  We staren ons niet blind op gewoontes en routines, maar we kijken altijd of wat we doen beter, slimmer of goedkoper kan.
 • Strategisch vermogen
  We willen ons strategisch vermogen constant vergroten. We hebben daarom allemaal de verantwoordelijkheid om vandaag na te denken over morgen en om samenhang te zoeken in het werk wat we doen.

Haarlemmermeer: Werken Vanuit De Bedoeling

Binnen de gemeentelijke muren staat ‘Werken Vanuit De Bedoeling’ als organisatiekoers centraal met als doel buiten naar binnen te halen. We zijn een zelfbewuste organisatie die bestuurlijke keuzes weet te vertalen in resultaat. In ons werk zijn we professioneel en waarden gedreven en altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren.

Dat vragen we ook van onze nieuwe collega’s. Bij ons krijg je de kans echt iets voor de maatschappij te betekenen en draag je actief bij aan de ontwikkeling van deze dynamische gemeente. Spreekt dit je aan, dan nodigen we je graag uit om te reageren op de diverse kansen die wij jou bieden.

Vacatures bij de gemeente Haarlemmermeer

Kijk voor meer informatie en alle openstaande vacature(s) op: Werken bij Haarlemmermeer 

Bezoekadres

Raadhuisplein 1 2132 TZ Hoofddorp

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan