Zorgen voor nu en werken aan morgen!

gemeente Hilversum

Met bovenstaand motto leggen we de verbinding tussen onze ambities voor Hilversum in de toekomst en de wensen en behoeftes die op dit moment bij de Hilversummers leven.

Werken bij gemeente Hilversum

De afgelopen jaren is gewerkt aan een fundament waar we Hilversum verder op uitbouwen. Naar elkaar omkijken, goed bereikbare voorzieningen voor inwoners die dat nodig hebben, en veilige buurten vinden wij belangrijk. Het is onze wens dat inwoners voor elkaar zorgen en dat mensen zaken in hun eigen buurt of wijk kunnen regelen. En als het nodig is bieden we zorg of ondersteuning. Maar er is meer: ook toekomstbestendige werkgelegenheid, bereikbare woningen, een duurzame leefomgeving en voorzieningen op het gebied van sport, kunst en cultuur staan hoog op onze agenda.

Als gemeente willen we ín de maatschappij staan, niet ernaast. Hilversum moet een leefbare en veilige stad zijn, waar iedereen zich thuis voelt, waar inwoners zich gewaardeerd voelen en waar mensen zich in hun werk en vrije tijd kunnen ontplooien. Om samen met de Hilversummers op te trekken, blijven we in contact met inwoners, bedrijven en organisaties. Op die manier komen hun zorgen, ideeën en wensen rechtstreeks bij ons terecht.

Wil jij bij de gemeente Hilversum aan de slag, kijk dan eens bij onze vacatures.

Stadskantoor

Oude Enghweg 23, 1217 JB Hilversum, Nederland

Vacatures

Laatste vacatures
Senior Adviseur Energietransitie
Gemeente Hilversum
€ 3.701 - € 5.372 (Maand)
Hilversum
Zet jij je graag in om Hilversum in 2040 aardgasvrij te maken? Weet jij als geen ander de juiste informatie op het gebied van energietransitie boven water te krijgen en kun je deze informatie begrijpelijk delen met inwoners, bedrijven en instellingen in Hilversum?
Bekijk vacature

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan