Lelystad maken we samen met JOU!

Gemeente Lelystad

Over Lelystad

Lelystad bestaat sinds 1967. Met ruim 73.000 inwoners, een groeipotentie naar 80.000 inwoners en duizenden arbeidsplaatsen is Lelystad, als provinciehoofdstad, altijd bezig met vooruitgang. 

Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers van Gemeente Lelystad zorgen er dagelijks voor, dat de toekomstplannen die bij ons op de agenda staan ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Ondermeer de komst van de Hanzelijn, de aanpassingen aan het rijkswegennet, de ontwikkelingen van de luchthaven, de kust, het stadshart en het nieuwbouwproject Warande, waar 8500 woningen worden gerealiseerd, maken Lelystad tot een stad die volop in beweging is….

Werken voor Lelystad - De voordelen

Bij gemeente Lelystad is er altijd wat te doen, het is dus hard werken, maar er is ook veel ruimte voor jouw ontwikkeling. We hebben uitgebreide opleidingsmogelijkheden, vakinhoudelijk of gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Investeer

Je werkplek is dus een doorlopende leerplek. Met een wisselend vitaliteits- en inzetbaarheidsprogramma kun je op top niveau blijven presteren. We verwachten van jou dat je zelf investeert in je ontwikkeling en dat je actief inspeelt op kansen en mogelijkheden die je in je werk tegenkomt. Laat je inspireren en brand los!

Een goed salaris is het halve werk

Klik hier voor de tabel met salarisschalen. Naast je salaris bouw je maandelijks vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage op. Dit heet Individueel Keuze Budget (IKB) en komt neer op ruim 17% van je jaarsalaris. Je kiest zelf wanneer en hoe jij dit budget laat uit betalen.

Wil je echt alles weten over onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan eens hier.

Stage en afstuderen voor Lelystad

Bij de gemeente Lelystad zijn er veel mogelijkheden op het gebied van stages en afstudeerplaatsen zoals bijvoorbeeld technische stages, groenstages, administratieve stages, onderzoeksstages, projectstages en afstudeerscripties.

Traineeship Metropoolregio Amsterdam

Heb jij hart voor de publieke zaak en wil je werken aan je jezelf én aan de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Dan is het traineeship MRA iets voor jou! Een uniek tweejarig programma, aangeboden door deelnemende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad.

Inhoud trainingsprogramma

Als trainee krijg je de kans om in twee jaar bij drie verschillende overheidsorganisaties aan de slag te gaan. Je werkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Naast je werk volg je een trainingsprogramma, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Na twee jaar heb je werkervaring opgedaan bij drie overheidsorganisaties, jezelf ontwikkeld door het volgen van professionele trainingen en dus een stevige basis gelegd voor de rest van je carrière.

Meer informatie

Werken als trainee bij gemeente Lelystad betekent veel ruimte voor jouw inbreng, een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en ontzettend veel plezier. Kijk voor meer informatie over de Metropoolregio Amsterdam en over de traineeship op de website van Traineepool MRA.

Vacatures bij de gemeente Lelystad

Kijk voor alle openstaande vacature(s) op: WerkenvoorLelystad

Stadhuis

Stadhuisplein 2, 8232 ZX Lelystad, Nederland

Vacatures

Laatste vacatures
€2,484 - €3,591 (Maand)
Lelystad
Als medewerker salarisadministratie zorg je samen met je collega’s dat elke maand de salarissen op tijd worden verwerkt. Jij voert dagelijks mutaties door en je bent aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten. Afhankelijk van je ervaring draai je mee in de controle .... Lees snel verder!
Bekijk vacature
Adviseur Grondzaken
Gemeente Lelystad
€4,279 - €5,872 (Maand)
Lelystad, Nederland
Je bent verantwoordelijk voor het strategisch adviseren van de Directie op het gebied van grondzaken en staat hen bij in het overleg met de portefeuille houder(s). In allerlei overleggen treed je op als vertegenwoordiger van .... Lees snel verder!
Bekijk vacature
Inkoopadviseur
Gemeente Lelystad
€2,973 - €4,831 (Maand)
Lelystad
Ben jij een adviseur en verbinder en snap jij wat nodig is voor een succesvolle inkoop? Doorzie jij de processen en rollen die horen bij inkoop en beschik je over de nodige juridische kennis van wetgeving en regelgeving van inkoopprocessen? Dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan