Werk waar je van groeit!

Gemeente Noordwijk

Je baan doet er toe

Het werk is uitdagend, interessant en relevant. Je werkt aan oplossingen die ergens over gaan. Met grote en kleine opgaven die elke vezel van het dagelijks leven raken. Je bent nodig. Op je professionalisme doen we volop een beroep. We waarderen je vakmanschap. Er is veel ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk. De ontmoeting met mensen staat centraal. Je geeft onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen alle ruimte om zelf met een vraagstuk aan de slag te gaan. Hun initiatieven breng je verder. Samen met hun werk je aan de beste oplossing. Je leert en groeit. En als je het nodig hebt volg je een vakcursus. Want we helpen je in je ontwikkeling.

Gemeente Noordwijk als werkgever

Geïnspireerd door de omgevinsgwet is gemeente Noordwijk op weg naar een moderne, proactieve en dienstbare netwerkorganisatie. De komende jaren zetten we in op een sterke en ook verregaande organisatie-ontwikkeling waarin zelfsturing, opgavegerichtwerken, overheidsparticipatie en vernieuwing centraal staan. Strategisch partners, teamcoaches, vakteams en zelforganiserende teams werken intensief samen om deze organisatie vorm te geven. Hun gezamenlijke opgave is: zorgen voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren.

Korte karakteristiek

Gemeente Noordwijk bestaat uit 3 kernen: Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Er wonen en ondernemen zo’n 43.000 mensen. Noordwijk is goed aangesloten op de regio, de Randstad en de wereld. Neemt daarin een bijzondere plek in door zijn lokale gebondenheid in combinatie met zijn internationale oriëntatie. Het is een bijzonder gevarieerde gemeente. Zee, strand, duinen enerzijds. Bollenvelden, landgoederen, dorpskernen anderzijds. Geen wonder dat veel mensen ons bezoeken om van al dat moois te genieten. Onze economie is springlevend en gevarieerd. Toerisme. Congresmarkt. Bollenteelt. Maar ook zakelijk dienstverlening. Ruimtevaart. Zorg. Wellness en gezondheidsvoorzieningen. Noordwijk werkt hard om de economie vitaal te houden, de woonomgeving te verbeteren, en om de levensstandaard voor onze inwoners op een hoog peil te houden. Er wordt met plezier gewoond in Noordwijk. De gemeente is in ontwikkeling. De komende jaren bouwen we woningen bij. Noordwijk groeit daarbij flink.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeente Noordwijk en werk bij de gemeente op: WerkenbijgemeenteNoordwijk

Gemeentehuis

Voorstraat 42, 2201 HW Noordwijk, Nederland

Volg ons ook op LinkedIn