Meerinzicht werkt!

Meerinzicht

Over Meerinzicht

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Meerinzicht werkt voor een regio met ca. 100.000 inwoners.

Meerinzicht voert taken uit op gebied van informatisering & automatisering, HRM, facilitair gebouwen & inkoop (FG&I), belastingen, financiën, communicatie, juridische zaken, geo-informatie en het sociaal domein.

Meerinzicht is een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau en werkt continu aan verbetering van de bedrijfsvoering. De organisatie is volop in ontwikkeling en biedt tal van uitdagingen aan de medewerkers. Kernwoorden hierbij zijn voortdurende professionalisering, verantwoordelijkheden laag in de organisatie, samenwerken, ondernemerschap, trots en nabijheid.

Meerinzicht zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een betrouwbare en solide bedrijfsvoeringsorganisatie, waar onze klanten niet omheen kunnen. We bereiken dat met betrokken en gepassioneerde professionals!

Harderwijk zoekt mensen met een toekomstvisie

Geef je ambitie de ruimte in Ermelo!

Zeewolde: Bewezen talent kan bij ons alle kanten op

Werken bij Meerinzicht

Kijk meer informatie en alle openstaande vacature(s) op: WerkenbijMeerinzichtVacatures

Laatste vacatures
Senior Medewerker Servicedesk
Meerinzicht
€2,170 - €3,176 (Maand)
Harderwijk
Je coördineert de werkzaamheden van het team Servicedesk en gaat samen met het team op pad om de ondersteuning naar collega’s nog beter te maken. Je bent de spin in het web en bent het aanspreekpunt van het team.
Bekijk vacature

De laatste vacatures ontvangen via de mail? 

Maak job alert aan