Samen balanceren tussen groen en groei.

Provincie Utrecht

Werken bij de Provincie Utrecht

Provincie Utrecht
De provincie Utrecht, 144.915 hectare, 26 gemeenten met 1.190.604 inwoners. De dichtbevolkte en centraal gelegen provincie wordt algemeen tot de Randstad gerekend.

De provincie heeft een bestuurslaag met een gekozen bestuur en 800 ambtenaren. De provincie als middenbestuur is niet altijd bekend, maar in uw dagelijks leven heeft u er veel vaker mee te maken dan u denkt.

Onze provincie kent een unieke combinatie van stedelijkwonen en natuur. Utrecht is een groene provincie, maar het wegennet is het drukste en meest gebruikte wegennet van Nederland. Het centraal station van Utrecht verwerkt evenveel reizigers als Schiphol: 57 miljoen per jaar. Daar is beleid op nodig, dit beleid komt onder meer bij de provincie vandaan. In samenwerking met betrokken gemeentes, het Rijk en belangrijke partners heeft de provincie een voortrekkersrol.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan de eigen website van de Provincie Utrecht.

Vacatures overheid
Kijk voor alle openstaande vacatures bij de Provincie Utrecht op: Werken bij provincie Utrecht

Bezoekadres

Archimedeslaan 6, Utrecht, Provincie Utrecht 3584 BA

Vacatures

Laatste vacatures
Leden voor de “adviesraad voor de fysieke leefomgeving provincie Utrecht”
Provincie Utrecht
Utrecht
Voor de “adviesraad voor de fysieke leefomgeving provincie Utrecht” zijn wij op zoek naar nieuwe leden met visie op toekomstbestendige leefomgeving in Utrecht.
Arbeidsjurist
Provincie Utrecht
Utrecht
€ 5.564 (Maand)
Als arbeidsjurist adviseer je op het gebied van arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, sociale zekerheid en pensioenen aan het management, waarbij het accent ligt bij de uitvoering.

Volg ons ook op LinkedIn