Over ons

Over ons

Over ons

Met meer dan 10 jaar ervaring in smart recruitment marketing en employer branding campagnes in de online media ben je bij ons verzekerd van de juiste kennis van doelgroep en branche! 

Als Vacature bij de Overheid zijn wij zeker ook geen standaard vacaturebank met standaard oplossingen. Wij geloven in samenwerken, samen denken & samen delen. Wij geloven dat “Delen het nieuwe hebben is” waarbij persoonlijke betrokkenheid, marktkennis, leveren van de beste kwaliteit en persoonlijke relaties het verschil maakt.                                                                                                                         

Vacature bij de Overheid is begonnen vanuit een 100% social media strategie. Dat maakt ons ook uniek ten opzichte van anderen. Kandidaten worden bereikt via onze website, LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter & Google. 

Dit niet voor niks want vrijwel iedereen in de leeftijdsgroep van 12 tot 55 jaar maakt gebruik van sociale media (95 procent of meer, bron CBS 2019). Sinds 2010 is Vacature bij de Overheid gestart als 100% social media medium en legde daar de basis voor het huidige unieke bereik binnen de doelgroep van de overheid op de social media. 

Onze LinkedIn groep met 72k+ actieve leden levert hier een belangrijke bijdrage aan!

Heeft u vragen of liever direct contact? Mail naar marco@vacaturebijdeoverheid.nl en binnen 24 uur hebben wij contact!                                                                                    

Vacature bij de Overheid is CO2 neutraal i.s.m. FairClimateFund

De laatste vacatures ontvangen via de mail?  

Maak een job alert aan!

Maak job alert aan