Over ons

Over ons

Over ons

Vacature bij de Overheid

Veel meer dan een vacaturesite!

Een Community met meer dan 150.000 volgers op Social media waarvan ruim 120.000 op onze LinkedIn kanalen!

Met meer dan 13 jaar ervaring in smart recruitment marketing en employer branding campagnes in de online media ben je bij ons verzekerd van de juiste kennis van doelgroep en branche! 

Als Vacature bij de Overheid zijn wij zeker ook geen standaard vacaturebank met standaard oplossingen. Wij geloven in samenwerken, samen denken & samen delen. Wij geloven dat “Delen het nieuwe hebben is” waarbij persoonlijke betrokkenheid, marktkennis, leveren van de beste kwaliteit en persoonlijke relaties het verschil maakt.                                                                                                                    
Vacature bij de Overheid hanteert vanuit oorsprong een 100% Social media strategie. Dat maakt ons ook uniek ten opzichte van alle andere aanbieders. Kandidaten worden bereikt via LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter & Google.  

Dit niet voor niks want >95%  in de leeftijdsgroep van 12 tot 55 jaar maakt gebruik van sociale media. Sinds 2010 is Vacature bij de Overheid al gestart en legde daar de basis voor het huidige unieke bereik binnen de doelgroep van de overheid.

Onze LinkedIn groep met 72k+ actieve leden en LinkedIn bedrijfspagina met 47k+ aan volgers die willen werken bij de overheid leveren hier een belangrijke bijdrage aan!

Bij vragen en voor overleg: Mail naar marco@vacaturebijdeoverheid.nl of bel 06-12110626!                                                                                
Vacature bij de Overheid is CO2 neutraal i.s.m. FairClimateFund

De laatste vacatures ontvangen via de mail?  

Maak een job alert aan!

Maak job alert aan